מי מאיתנו יכול לעמוד בפני המתכונים המתוקים של קרין גורן בתוכניתה האהובה "סודות מתוקים"? ובכן אף אחד ולכן החלטנו להקדיש מזמננו לטובת כתבה מתקתקה במיוחד על תוכנית האפייה המופלאה בהנחייתה של קרין גורן – "סודות מתוקים".
תוכנית האפייה המתקתקה בהנחיית קרין גורן - "סודות מתוקים" היא תוכנית הלוקחת אותנו הצופים אל מחוזות חלומיים וכמוסים של ניחוחות אפייה, מגדנים, עוגות שוקולד ודברי מתיקה מופלאים.
לאורך התוכנית חושפת קרין גורן שורה של מתכונים וסודות מקצועיים מעולם הקונדיטוריה.
בכל תוכנית משולבים קטעי בישול ואפייה חווייתיים, דינאמיים ויצירתיים המציגים שלושה מתכונים מתוקים של דברי מאפה מתוקים ומלוחים, קינוחים, עוגות, שוקולד ועוד.
תוכנית האפייה "סודות מתוקים" המשודרת ב"רשת" בערוץ 2, הפכה לממתק השבועי של רשת וסוחפת אחריה קהל של משוגעים לאפייה ודברי מתיקה.
קרין גורן, מנחת תוכנית הבישול האהובה "סודות מתוקים" היא עיתונאית אוכל, קונדיטורית, מחברת ספרי בישול רבי מכר ומפתחת מתכונים.
גורן, אשר נולדה בשנת 1974, החלה את דרכה המקצועית בכלל בלימודי תואר ראשון בפקולטה לתקשורת באוניברסיטת חיפה. משם המשיכה ללימודי תואר בהנדסת תוכנה אך פרשה לאחר שנה ואף הספיקה לעבור קורס לתכנות אינטרנט ולעבוד בתור מתכנתת
.
התפנית המקצועית של קרין גורן התחילה בעקבות קורס אפייה מזדמן, שעברה במכללת "בישולים" בניצוחו של הקונדיטור הנס ברטלה, שחשף אותה לעולם האפייה וגרם לה לשנות באחת את ייעודה בחיים.
מאז גורן עושה חיל בתחום האפייה והמגדנאות כשלרגליה שורה של הצלחות לרבות: הנחיה בתוכניות הבישול הפופולאריות: "שישי עם רבקה מיכאלי" בערוץ 2, "סודות מתוקים" בערוץ 2 ו"המדריך לאפייה" בערוץ 10, כתיבת רבי המכר בתחום ספרות הבישול כגון: "סודות מתוקים", "שוקולד", "אפיה זה משחק ילדים", "ששת מתוקים", "האוסף המתוק על השולחן" ו"ששת מאפים".
דפדפנו בין מתכוני אתר התוכנית "סודות מתוקים" וגילינו רשימה ארוכה של מתכונים מנצחים של עוגות, מיני קינוחים, עוגות בחושות, פאי, שוקולד, עוגות שמרים, עוגות גבינה, עוגיות, גלידות ומוסים, לחמים ומאפים, מתכוני דיאטה ובריאות ומתכוני ילדים ואיתרנו עבורכם שני מתכונים מצוינים היישר ממטבחה של גורן.
למתכון אצבעות השום הנפלא הזה פשוט לא תוכלו לסרב, הוא קליל להכנה וטעים בצורה מדהימה, אז קדימה למלאכה!
קילו קמח, שתי כפות סוכר, שקית של שמרים, 600 מיליליטר מים, שתי כפות מלח ומעט סולת.
צרור של פטרוזיליה יבשה, שמן זית, שום גבישי, מלח גס וקורטוב של אבקת שום.
לקישוט הקרמבו יש להצטייד בקוביות של שוקולד לבן מומס.
לסיכום, תוכנית הבישול "סודות מתוקים" עשתה לקינוחים מקום של כבוד במטבח הישראלי.
אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.