דירוג שפים ישראלים
דירוג שפים ישראלים

מרק עדשים קל להכנה

מתכון מרק עדשים:

  • מלח, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף , פלפל שחור וכמון
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 30-35 גרם חמאה
  • 5 שיני שום
  • 4 גזרים מגורדים
  • 4 עגבניות מגורדות
  • 1 רסק עגבניות
  • חבילת עדשים חומות, 500 גרם
  • 3 בצלים קצוצים

אופן ההכנה:

  • יש להשרות את העדשים כ-10 שעות
  • מחממים בסיר את השמן והחמאה
  • מוסיפים את העגבניות והגזרים המגורדים,
  • מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת שיני השום
  • מטגנים כ- 10-15 דקות ומוסיפים לסיר את העדשים ואת הפטרוזיליה מים רתוחים, ואבקת מרק עוף
  • מוסיפים את כל התבלינים, ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מבשלים על אש נמוכה במשך 90-120 דקות עד שהמרק יהיה סמיך

בתאבון :-)

הבהרה

אנו משתדלים מאד לשמור על המידע באתר מעודכן עד כמה שניתן, אך יתכן כי יופיע מידע שגוי באתר. על הקורא לפנות אל המסעדות או השפים עצמם בכדי לקבל את המידע המעודכן ביותר אודותיהם. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.

בחזרה לחלק העליון